zpět na výpis
26.03.2021 22:11
prohlédnout použité produkty
0

html kód pro sdílení příspěvku na váš web

#gelovenechty #unicornnails #ruscona #rusconacz #rusconanails #nails #naillove #nailart #nailslover

  1. Na modrý nehet je použit ve dvou vrstvách UV/LED gel Lolli Blue, první vrstva vytvrzená na 30s, druhá na 60s. Dále jsem aplikovala foil gel clear, který jsem vytvrdila na 15s a do lepkavého “výpotku” jsem aplikovala třpytky, tak že jsem je nasypala na nehet a zbytek oprášila štětečkem. Následně jsem zafixovala flexi topem.

  2. Ombré nehet -> postup u předchozí fotky

  3. pro zobrazení metody postupu se přihlašte

  4. Bílý nehet se třpytky. Ve dvou vrstvách jsem aplikovala UV/LED gel White. První vrstva tenká na 30s do lampy. Druhá silnější vrstva na 60s do lampy. Následně jsem použila foil gel clear, který jsem dala do lampy na 15s a poté nehet posypala stříbrnými třpytkami, cely nehet jsem zafixovala velkou vrstvou flexi topu a nechala v lampě 60s.

  5. Růžový nehet s Aurora efektem. Na nehet jsem dala ve dvou vrstvách UV/LED gel Lolli Chic. První slabší vrstvu jsem dala do lampy na 30s, druhou silnější vrstvu na 60s. Do výpotku jsem zaleštila třpytky s Aurora efektem. Následně jsem zafixovala větší vrstvou flexi topu.

  6. Bílý nehet s 3D spirálou. Ve dvou vrstvách jsem aplikovala UV/LED gel White, první vrstva na 30s, druhá na 60s. Cely nehet jsem poté přetřela flexi topem a dala do lampy na 60s. Poté jsem si vzala clear gel a linerem kreslila čáry tak, aby vznikl požadovaný motiv, je ale důležité kreslit čáry jednotlivě a vždy vytvrdit alespoň na 15s, poslední čáru na 60s. Poté jsem flexi topem za pomoci lineru přetřela jen čáry co jsem malovala a dala do lampy na 60s

pro přidání komentáře musíte být přihlášen Přihlásit