zpět na výpis
22.03.2021 00:38
prohlédnout použité produkty
0

html kód pro sdílení příspěvku na váš web

Modelacia bez pilovania :) #kratkenehty

  1. Nechty som si očistila od starého materiálu s karbidovou frezkou Nicole, skrátila som ich, zapilovala pomocou pilniku v tvare loďky pro file 180 do požadovaného tvaru a zmatnila nechtovú platňu. Kožičky som potlačila pomarančovým drievkom, vyčistila frezkou Olive a následne zastrihla nožničkami na kozicku Zebra. Následne som vudezinfikovala citrónovou hydratacnou dezinfekcou glamora a odrhla kartačom na prach.

  2. Takto vyčistené nechty som pozrela Nail prepom a po vyschnutí Acid free Primerom. Po minute som naniesli na každý necht tenkú vrstvu médium base a nechala vytvrdiť. Po vytvrdení som naniesli tenučku vrstvu médium base a následne som si na štetec nabrala väčšiu kvapku médium base a vymodelovala ňou necht. Pri problémoch so zatekanim alebo nesprávnou polohou stredového bodu stačí keď si ruku na chvíľu otočíte a gravitácia Vám pomôže bazu dostať tam kam chcete.

  3. pro zobrazení metody postupu se přihlašte

  4. Takto vymodelované a vytvrdené nechty som očistila cleanerom, naniesli požadovanú farbu a design ktorý zákaznícka chcela a tenkým liniovym štetcom 0.6 naniesla gel čo najbližšie k eponychiu.

  5. Po vytvrdeni farebného gellaku nasledoval Flexy top a ošetrenie suchej kožičky olejom Tropic.

pro přidání komentáře musíte být přihlášen Přihlásit