Zurück zur Liste


Proč vznikla RUSCONA Shine?

    Tušili jste, že rybáři mají svou sociální síť, je velmi úspěšná a oblíbená? Jako bonus vznikla v Česku, ale o to teď nejde. O rybářích píšeme proto, že jde vlastně o podobnou komunitu jako nehtařky a nehtová studia. Má specifickou strukturu a cíle, které si zaslouží speciální platformu tomu přizpůsobenou. Když mají svou sociální síť rybáři, proč by nemohly mít svou síť i nehtařky? Řekli jsme si. A po dlouhém roce a půl programování tuto síť i spouštíme.

    Chápejte to správně. Nemáme ambici soupeřit s Instagramem nebo Facebookem. Úzce specializované sociální sítě jsou tu od toho, aby propojily zejména lidi, kteří se o dané téma zajímají do extrémní hloubky. Jde tedy především o profesionální nehtařky a nehtová studia, případně řekněme domácí nehtařky, které nehty moc baví a dělají je sobě a příp. svým kamarádkám ve volném čase.

    Naším cílem je, aby nehtařky ostřílené, často i se slavnými zákaznicemi, pomohly nehtařkám začínajícím nebo těm domácím s inspirací a dokonce návodem, jak dané nehty udělat. Cílem je, aby zákaznice, které nehty baví, měly místo, kde mohou snadno vyhledat nehty podle barvy nebo hashtagu a zamilovat se do práce některé ze zapojených nehtařek a třeba se k ní objednat. I k tomu finišujeme nástroj.

    Naším cílem je, aby všichni milovníci nehtů našli na jednom místě to, a to z celého světa, co musí nyní vyhledávat na hromadě různých míst, a to ještě s využitím obecných funkcí, které nebyly nikdy nadesignovány pro nehty samotné.

    RUSCONA Shine začíná a má před sebou dlouhou cestu. Budeme sledovat, co se vám líbí a co ne, ladit existující funkce a postupně přidávat nové. Pevně věříme, že se vám Shine bude líbit a budete se sem (a hlavně do mobilní App) rádi vracet.

    Vaše RUSCONA Česko